Vorbește Lumea – Cum să fiu un părinte cât mai bun pentru copilul meu

Vorbește Lumea
Am fost la emisiunea Vorbește Lumea , de la PRO TV și am răspuns la întrebarea pe care o primesc cel mai des de la clienții mei: „𝑪𝒖𝒎 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒊𝒖 𝒖𝒏 𝒑𝒂̆𝒓𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒄𝒂̂𝒕 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒖𝒏 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒍𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖?”. Sigur, timpul a fost prea scurt pentru un subiect atât de amplu. Dar am pregătit pentru voi un Program Online complex care să abordeze acest subiect în profunzime. Am discutat în emisiune despre timp special, limite, reguli, consecințe și pedepse. Am povestit despre cât de important este să înțelegem ce se întâmplă cu copilul nostru și ce nevoi au ei de fapt. Nu am uitat să amintesc la emisiunea Vorbește Lumea că și părinții au nevoi 🙂 .
Voi detalia toate aceste aspecte și multe altele în programul pe care l-am creat special pentru părinți. Știu cât de important este să lucrăm la noi pentru a fi acolo, pentru ei. Știu cât de derutant poate să fie cât nu înțelegi copilul și nu știi cum să faci să fie cât mai bine pentru el.
Programul ÎMPREUNĂ a fost creat pentru a te ajuta să devii un părinte cât mai bun pentru copilul tău.
Vor fi 8 întâlniri online, timp de 8 săptămâni și vom aborda 8 teme principale care să te ajute:
🔸 să-ți cunoști mai bine copilul și să te cunoști pe tine însuți/însăți mai bine decât o faci acum
🔸 să creați ÎMPREUNĂ o relație sănătoasă, deschisă, autentică, stabilă.

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.