Povești terapeutice pentru copii

Poveștile terapeutice ajută copiii să gestioneze momentele dificile prin care trec pentru că ei au acest dar de a intra ușor în lumea imaginarului. Astfel, ei se regăsesc în experiențele personajelor și asta îi ajută să ventileze emoțiile dureroase, să își normalizeze trăirile, să discute deschis despre ceea ce simt și trăiesc. Și întotdeauna poveștile favorizează conectarea dintre părinte și copil. Pentru că poveștile au această magie de a ne aduce împreună.

 

Subiectele cărților scrise de mine sunt inspirate din viața de zi cu zi. Ele sunt adresate atât copiilor, cât și părinților lor. Sunt un ghid pentru întreaga familie. Poveștile sunt gândite să ajute copii să își descopere propriile resurse. Și să ajute părinții să dezvolte abilități, metode, tehnici cu ajutorul cărora să îi ghideze pe copii în gestionarea emoțiilor și dificultăților cu care se confruntă.

Fram începe școala

Este o poveste ilustrată color și desfășurată pe 56 de pagini. Prezintă școala ca o nouă aventură unde desigur pot exista și provocări pentru care Fram și părinții lui găsesc împreună soluții. Mai multe detalii despre carte găsiți aici.

Marea majoritate a copiilor se vor adapta cu ușurință la școală. Mai ales atunci când au sprijinul părinților și când știu în linii mari la ce să se aștepte. Exact pentru asta am scris și această carte. Am presărat ceva umor printre rânduri, dar și multe emoții. Am introdus și un argument psihologic pentru părinți dar și îndrumări punctuale.

Folosiți codul CristinaBujaRO pentru o reducere de 35%.

Fram și Bumbic cel cu două case

”Fram și Bumbic cel cu două case” este un ghid pentru familii care se schimbă în care este abordată tema dificilă și provocatoare a divorțului. Pentru copii cartea va oferi ocazia să se regăsească în experiențele lui Bumbic și astfel să ventileze emoțiile dureroase, să își normalizeze trăirile, să discute deschis despre ceea ce simt și trăiesc.

Pentru părinți cartea oferă resurse pentru a gestiona cele mai vulnerabile momente pentru copiii (înainte de separare, când află, când încep să trăiască în două case, când află prietenii, când au loc sărbătorile, când părinții încep să se întâlnească cu alți parteneri).


Folosiți codul CristinaBujaRO pentru o reducere de 35%.