”Între două lumi” – Grup de suport pentru părinți care și-au pierdut copilul

Grup de suport pentru părinți

Dragă părinte care ți-ai pierdut copilul, am creat acest grup pentru tine! Știm cât de dureroasă este pierderea propriului copil și cât de sfâșietor este să duci această durere singur. Suntem aici pentru tine, pentru că știm că ÎMPREUNĂ poate fi mai ușor! ”Între două lumi” este un grup de suport pentru părinți care și-au pierdut copilul, creat din dorința de a ajuta cât mai mulți părinți să nu ducă această durere singuri. 

Beneficiile participării la acest grup:

🌱 Vom asigura un spațiu sigur și confidențial unde vei putea să-ți dai voie să suferi și să trăiești.

🌱 Vei avea ocazia să întâlnești alți părinți care trăiesc aceeași experiență și cu care vei putea să-ți împărtășești povestea, să-ți exprimi gândurile și emoțiile.

🌱 Vei fi întâmpinat și ascultat cu blândețe, empatie și înțelegere.

🌱 Vei fi ghidat să descoperi resurse interne și/sau externe care să te ajute să duci durerea pe care o simți.

🌱 Vei fi primit într-un mediu sigur și non-judicativ în care să poți să vorbești despre copilul tău. Vom respecta ritmul fiecăruia.

🌱 Vei putea să te conectezi cu alți părinți care au pierdut un copil.

🌱 Vei avea oportunitatea de a începe și a continua procesul de vindecare prin împărtășirea propriei povești și ascultarea altor povești.

🌱 Vei învață și dezvolta abilități care să te ajute să faci față zilelor mai grele.

🌱 Vei putea să descoperi noi idei cu ajutorul cărora să păstrezi copilul prezent atât în inima ta cât și în amintirile tale.

🌱 Vei afla despre fazele doliului și despre toate schimbările care vin atunci când copilul nostru pleacă dintre noi (viața de cuplu, creșterea copilului rămas în viață, profesie, relații cu familia extinsă etc).

Cui i se adresează grupul:

Părinților care au pierdut un copil, în orice stadiu al sarcinii, la naștere sau în copilărie. Pierderea ar fi putut fi recentă sau cu mulți ani în urmă. 

Detalii organizatorice:

Unde? Evenimentul se desfășoară cu prezență fizică. Cabinetul este situat în zona Unirii, ușor accesibil de la metrou. Locația exactă va fi comunicată participanților după înscriere.

Când? În fiecare zi de joi, începând cu data de 20 octombrie, intervalul orar 17:00 – 19:00. Ultima întâlnire 22 decembrie. 

Cum? Vor fi 10 întâlniri alocate primului modul de lucru. Vom decide împreună dacă vom continua ulterior întâlnirile. Locuri limitate – maximum 10 participanți. Numărul minim de participanți pentru ca acest grup să funcționeze este 8.

Cost? 160 lei/întâlnire. Este foarte important angajamentul de a participa la acest grup pe toată durata programului. Rezervarea unui loc se face prin plata avansului în valoare de 50%, restul sumei urmând a fi plătită până la a cincea întâlnire. 

Cum te poți înscrie:

Înscrierea se face accesând formularul acesta https://forms.gle/t7Xgd3TnZ9oT2EZd7. Locul va fi garantat doar după plata avansului prin virament bancar. După completarea formularului veți primi un e-mail cu detaliile despre plată.

 

Dacă aveți întrebări suplimentare despre acest grup de suport pentru părinți ne puteți scrie la adresele de e-mail: buja.cristina@yahoo.com sau corina.tolea@gmail.com.

Câteva detalii despre noi:

Corina Țolea – Sunt psiholog clinician, psihoteraput specializat în “Psihoterapie sistemica de familie, cuplu și copil” cât și în Psihoterapia integrativa a traumei și terapeut EMDR. Întotdeauna am crezut că ÎMPREUNĂ  este mai ușor și că umăr lângă umăr poate fi mai bine. Și că oricât de greu ar fi, important este să știi și să simți că nu ești singur.

 

Cristina Buja – Sunt psiholog și psihoterapeut specializat în ”Psihoterapia integrativă a Traumei” și în ”Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei”. Profesez cu credința că terapia poate fi salvarea când înăuntrul nostru sunt atâtea lupte pe care nu le înțelegem și nici nu știm cum să le potolim. Pentru că știu că toate luptele din noi crează războaie și în afara noastră. 

Am creat și un eveniment online pe care îl puteți distribui pentru a ajunge la câți mai mulți părinți care au nevoie să nu mai fie singuri în durerea lor.

 

 

Sunt psiholog și psihoterapeut specializat în terapia traumei și în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei. Am experiență de peste 13 ani în lucrul cu adulți și copii, atât în cabinet, cât și în domeniul ONG-urilor și sunt psiholog colaborator al Institutului de Studiul și Tratamentul Traumei București (ISTT). Sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 536

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.