Felicitari handmade facute cu copii mici

Felicitari handmade facute cu copii mici

Dacă ne-am jucat de-a globulețele din aluat sărat cu amprentele lui David, am zis să încercăm și felicitări făcute cu degetele lui. Începutul a fost promițător și așa îi place să picteze si mai ales să se picteze, dar la un moment dat a cerut pensula așa că două modele, renii și beculețele sunt făcute cu amprenta mea 🙂 . Acestea sunt propunerile noastre pentru felicitari handmade facute cu copii mici.

 

Ce am folosit?
– coli colorate
– coli albe
– acuarele
– creion
– carioci
– foarfecă
– lipici

 

Cum am precedat?
Am tăiat colile colorate în două, pentru felicitare, și le-am împăturit, iar colile albe în opt, pentru partea pe care am pictat. I-am oferit lui David pe rând acuarelele și l-am ajutat să facă formele pe care le vedeți mai jos. Bineînțeles că era imposibil să pot poza momentul!

Felicitari handmade facute cu copii mici1

Apoi el a cerut o pensulă și s-a jucat după bunul plac. Am ales picturile mai reușite 🙂 și cu ajutorul unui creion am trasat completările, apoi am folosit carioci. Am lipit colile pictate peste felicitare și am trecut la urări.

Felicitari handmade facute cu copii mici2Sunt cele mai simple felicitări pe care le-am făcut până acum.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Mel Poole @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.