Marimer – Solutia mea impotriva nasului infundat si a mucozitatilor (P)

Marimer

Acum o lună și ceva, când a dat prima oară frigul mai de toamnă ce era, ne-au pricopsit pe amândoi nasurile înfundate și mucozitățile. O adevărată încântare! Așa că pun mâna pe telefon și o sun pe fina mea. Știți voi, toate avem o rudă, prietenă, vecină cu copii mai mari, de pe urma cărora profităm informațional, că poate ele au soluții gata testate 🙂 . Ei, în cazul nostru, apelăm la fini. Ei au fost ceva mai rapizi decât noi și împărtășim același concept, de a nu arunca în organismele copiilor loțiuni care aparent rezolvă o problemă dar pe termen lung mai mult rău le fac, din cauza chimicalelor ce le conțin. Ei mi-au recomandat Marimer.

 

Marimer Baby Izotonic spray 100 mlDe la ea am aflat pentru prima oară de produsele Marimer. Inițial de Marimer Baby Izotonic spray nazal care este potrivit pentru copii mici, chiar sugari. Conține apă de mare 0.9% și ajută la hidratarea mucoasei nazale uscate, prevenind infecțiile ORL.

 

Marimer Baby Hipertonic 100 mlPentru nas înfundat se poate folosi Marimer Baby Hipertonic spray nazal,  cu apă de mare 2%, care curăță fosele nazale și desfundă nasul.

 

Ce mă ajută enorm, pe lângă faptul că nu conțin conservanți sau cine știe ce alți crocobauri este modalitatea lor de ambalare, sub formă de spray. Pot fi administrate în orice poziție. Știți și voi cum e să alergi după copil prin casă și apoi să renunți, fiindcă întotdeauna este mai rapid și să aștepți să adoarmă pentru a-i administra ceva 🙂 . În plus toate produsele Marimer sunt prevăzute cu un sistem de microdifuziune care ajută la curățarea nărilor bebelușului. Nu riști să îl rănești, având un vârf de administrare cu guler de siguranță. Și un sistem de valve antireflux, cu rol antibacterian, care protejează conținutul tubului.

Pentru igiena nazală a nou născutului puteți folosi Marimer unidoze cu apă de mare 9%.

Este sterilă, cu unidoze prevăzute cu căpăcel reatașabil și Marimer aspirator nazal, care ajută la curățarea nasului și aspirarea mucozităților stagnante. Pentru bebeluși este foarte important să aibă nasul curat fiindcă nu știu să respire pe gură. Noi folosim dozele cu apă de mare și când îi facem aerosoli iar acest tip de aspirator nazal este singurul pe care îl acceptă după lungi tratative.

 

marimer_izotonicEu am încercat Marimer Izotonic spray nazal pentru igienă nazală a adulților și copiilor. Conține 100% apă de mare diluată, izotonică, sterilă. Se pare că în cazul meu, sarcinile declanșează un soi de rinită alergică pe care evident că n-am cu ce să o tratez, pentru a fi sigură că nu afectez bebelușul. Sigur, asta măcar mă scapă în 9 din 10 cazuri, de șters praful în casă 🙂 .

marimer_hypertonic_web

Pentru răceli, nas înfundat și îngrijirea postoperatorie după intervențiile chirurgicale nazale, există Marimer Hipertonic spray nazal, Nas infundat-Răceli. Este un produs bogat în săruri minerale şi oligoelemente marine fiind recomandat copiilor peste 18 luni şi adulţilor.

 

Am văzut că au apărut, nou pe piață, două spray-urile nazale :

Marimer Sinuzite si Rinite spray 30 mlMarimer Sinuzite și Rinite, singura apă de mare hipertonică cu concentrația de 2,8% săruri (echivalentul a 28 g NaCl/ l), îmbogățită cu Cupru și Mangan. Este recomandat copiilor peste 6 ani și adulților. Ajută la spălarea delicată a mucoasei fără a provoca usturimi. Reduce inflamația mucoasei nazale și a sinusurilor, în mod natural, prin efect osmotic, datorită cantității mari de săruri. Cuprul și Manganul cresc imunitatea locală a mucoasei respiratorii. Au efect antialergic, antiviral, antiinfecțios și antiinflamator local.

Marimer Fluidifiant spray 100 ml

Marimer Rinofaringita și Sinuzită acută, recomandat copiilor peste 6 ani și adulților. Spray-ul conține 100% apă de mare diluată, izotonică, sterilă (echivalentul a 22 g/l de săruri) bogată în săruri minerale și elemente marine, un fluidifiant (Polisorbat 80) și un antibacterian (soluție de clorură de benzalconiu). Practic ajută la eliminarea mucusul hipervâscos. Redă mucoasei nazale tonusul său natural. Previne dezvoltarea bacteriilor și suprainfectarea mucoasei nazale. Reduce inflamația mucoasei nazale prin  efectul osmotic natural.

 

Recunosc că, în cazul lui David, pentru reacții mai zdravene la frig și viruși, apelez la medic. Dar încerc să nu plantez copilul în fața cabinetului pentru fiecare muc nesuferit. Și așa mândrul nu prea agrează persoanele îmbrăcate cu halat alb și stetoscop pe gât, oricând de simpatice ar fi.

 

Voi cum vă luptați cu nasul înfundat și mucozitățile? Ați folosit produsele Marimer? V-au ajutat? Ce părere aveți despre ele?

 

 

Sursă poza: Peter Oslanec @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 529

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.