Alte minuni de jucarii

Alte minuni de jucarii

David continuă protestul împotriva jucăriilor cumpărate. Se pare că băiatul nostru vrea să ne ofere o lecție bună despre protejarea mediului și a bugetului familiei. Îți mulțumim David! Cum se procedează să faci alte minuni de jucarii? Se caută o cutie prin casă. Eu nu am găsit nimic potrivit așa că a adus domnul de la birou una perfectă. Are și tatăl lui un rol important. Am căutat dubluri în colecția de cartele telefonice, le-am șters bine și i le-am oferit la joacă. Cu un creion am măsurat dimensiunea cartelelor pe lungime și pe lățime și am decupat cu un cater. Și asta e tot!

Alte minuni de jucarii 1

Partea a doua: se desființează jocul de poker și se oferă copilului jetoanele. Cu un cater încălzit la flacăra de la aragaz am tăiat foarte ușor o cutie rămasă de la bețișoarele de urechi.

Alte minuni de jucarii 2

David – 11 luni fără 4 zile

Am în minte să fac și alte minuni de jucarii, dar poate îmi mai oferiți și voi idei noi.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Andrew Seaman @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

9 comentarii la „Alte minuni de jucarii

  1. Ma amuz citindu-ti posturile. Ciprian este la fel ca si David, ignora toate jucariile si este f atras de tot ce il inconjoara. Adora bucataria si tot ce e in ea:oale, polonic,legume s.a. chiar ma intrebam zilele astea ce sa mai improvizez,cu ce sa ne mai jucam. multumesc pt idei.sunt f bune!

  2. Imi plac la nebunie ideile tale! este o comoara ptr o mama care nu are deloc idei si imaginatie .. sunt pur si simplu pe off.. asa ca ideile tale am sa le pun in practica cu baietelul meu , care are o gramad de jucarii deja prafuite care zac 🙂 Mersi mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.