Cutii si jucarii

Cutii si jucarii

Pe David nu îl atrag jucăriile, mama lui este mare admiratoare de confecționat diverse și tatăl lui e de părere ca există prea multe cutii de pantofi la noi în casă. Cutii si jucarii tot avem prin casă așa că am făcut acest joc simplu care m-a atras și pe mine, dar și cu care s-a jucat foarte mult copilul. Până acum un mix perfect! Noua jucărie =  minus o cutie de pantofi. Suntem pe drumul cel bun, mai puțin perechea mea de pantofi care stă înghesuită în altă cutie cu altă pereche de pantofi. Las’ că-i bine! La toți ni-i greu, dar nu la fel!

 

De ce am avut nevoie?

Cutii si jucarii 1

Vă recomand să renuntați la împachetat cutiile. Am stat 20 de minute să mă chinui să ambalez cutia de suc, fără gălagie, fiindcă dormea zgubiliticul. El în 2 secunde a rupt hârtia. Hai să numim asta prima etapă a jocului 🙂

Ce a rezultat?

Varianta 1

Cutii si jucarii 2

Varianta 2

Cutii si jucarii 3

David – 10 luni și două săptămâni

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Bridget Mac Donald @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

7 comentarii la „Cutii si jucarii

  1. Am folosit si eu o cutie si 2 capace de borcane de dimensiuni diferite..la inceput a fost atras pe urma. ..cam nu prea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.