Se intoarce Fram pentru copiii nostri  

Se intoarce Fram

se-intoarce-fram-pentru-copiii-nostri3Vi-l amintiți pe Fram? Ursul polar, simpatic și pufos, care era mereu gata de aventură? Și voi adormeați cu cartea aceea mare și prăfuită, în brațe, visând că sunteți alături de el la Polul Nord? Cine ar fi crezut că se intoarce Fram?

 

Pentru mine Fram ursul polar este un simbol al copilăriei mele. Mă încântă faptul că îl pot prezenta și lui David, datorită unor oameni grozavi de la Cluj. Ei au avut minunata idee de a adapta cartea copilăriei noastre pentru copiii de astăzi. Cu o grafică mult superioară vremurilor trecute și cu texte accesibile. Ceea ce și-au propus ei este să publice 10 cărți. Primele 3 cărți să plece către susținători cel târziu pe data de 19 decembrie.

De ce am zis susținători?

Pentru că acest proiect este înscris într-o campanie de crowfunding de pe platforma www.crestemidei.ro. Il găsești aici, cu toate detaliile și numărul de susținători în timp real: http://crestemidei.ro/Fram.

Susținătorii nu donează bani, ci contribuie, ceea ce vreau să spun, este că, pentru sumele cu care contribuie la producția proiectului, vor primi cartea/cărțile pe care o/le pot face cadou copiilor de Crăciun. Această primă ediție este una limitată, de colecție și nu va apărea în acest format în librării, ea va fi personalizată în coperțile interioare cu motive specifice tematicii de iarnă, ca un adevărat cadou de Crăciun.

se-intoarce-fram-pentru-copiii-nostri1Așa arată cele trei cărți.

Vestea buna este că, deja, un fan al ursului Fram a suținut generos acest proiect, ceea ce înseamnă că toți părinții care vor contribui la proiect au acum garantate pachetele cu Fram pentru livrare pe 19 decembrie – un cadou grozav pentru copiii lor, numai bun de pus sub brad. Și mai mult chiar, această contribuție va face posibilă implementarea unei componente de natură socială a proiectului: 200-300 de colete vor fi trimise gratuit la centre de plasament, grădinițe și biblioteci.

Și fiindcă Fram este cu adevărat model, are și pagină de Facebook unde găsiți filmulețe, poze și noutăți cu și despre aventurile sale. Eu m-am înveselit uitându-mă pe ele 🙂 și abia îl aștept pe Fram la mine acasă.

 


Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.