Cum sa faci un garaj pentru masinute

Cum sa faci un garaj pentru masinute

După cum v-am mai povestit din când în când, David a dat jocul cu oalele pe cel cu mașinuțe. Sigur, uneori mai cere sus în Learning Tower, ia crăticioarele și vântură apa în ele, făcând lac pe mobilă … dar asta e altă poveste. De când a descoperit mașinile, le parchează pe unde apucă, adică peste tot. De când au descoperit bunicii, unchii, prietenii că îi plac mașinile, a adunat o întreagă colecție. Așa că ce mă gândi eu? Să îi fac un garaj care să îl ție ocupat o vreme. Am reușit și să îl fac și să îl văd ocupat 😀 . Cum sa faci un garaj pentru masinute?

Cum sa faci un garaj1

De ce am avut nevoie?

– o cutie de pantofi
– 15 suluri de la hârtia igienică (nu am avut suficiente așa că am folosit și suluri de la hârtia de bucătărie)
– scotch dublu adeziv
– foarfecă

Cum am procedat?

Am tăiat sulurile de hârtie de bucătărie (ar fi mai simplu să aveți doar de la hârtia igienică). Le-am pus în cutie, iar pe cele de pe lățime le-am lipit cu scotch dublu adeziv pentru a mă asigura că nu cad. Puteți să le lipiți pe toate între ele dacă vedeți că e tentat să le scoată. La fel puteți să pictați garajul, dar eu nu m-am complicat.

Cum sa faci un garaj3

Asta a fost tot. Garajul e potrivit pentru mașinile de mici dimensiuni. S-a jucat punând mașinuțele și apoi scoțându-le. A încercat și cu cele mari, a protestat un pic apoi a decis că le va parca lângă 🙂

Cum sa faci un garaj5

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Nick @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt psiholog și psihoterapeut specializat în terapia traumei și în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei. Am experiență de peste 13 ani în lucrul cu adulți și copii, atât în cabinet, cât și în domeniul ONG-urilor și sunt psiholog colaborator al Institutului de Studiul și Tratamentul Traumei București (ISTT). Sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 536

5 comentarii la „Cum sa faci un garaj pentru masinute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.