5 idei de felicitari pentru Craciun facute cu nasturi

5 idei de felicitari pentru Craciun

Zilele trecute, în Calendarul de Advent, am avut ca activitate să realizăm ornamente pentru bunici, iar David a decis să facem felicitări așa că ne-am pus pe treabă. Aveam de ceva timp adunați mai mulți nasturi într-o cutie și chiar cumpărasem și unii din lemn cu scopul să inventez un joc, dar nu am mai apucat, așa că ne-am reorientat. Au ieșit 5 idei de felicitari pentru Craciun facute cu nasturi.

 

Ce materiale am folosit:
– nasturi, diverse forme și culori
– coli cartonate
– lipici
– cariocă neagră

 

Cum am procedat:
Am îndoit foile A4 pe jumătate, am stabilit cu David cum să facem modelele (mai mult eu, decât el) și am lipit nasturii. David m-a ajutat să pun lipiciul și să le poziționăm pe foaie.

Model 1 

Model 2 5 idei de felicitari pentru Craciun

Model 3 5 idei de felicitari pentru Craciun

Model 4

5 idei de felicitari pentru Craciun

Aici am făcut centura lui Moș Crăciun folosind foaie gumată și fetru alb, dar puteți să folosiți și coli simple albe și negre sau să puneți copilul să picteze.

 Model 5

5 idei de felicitari pentru Craciun

Care sunt oportunitățile de învățare cand faci aceste 5 idei de felicitari pentru Craciun? 
– Dezvoltarea motricității fine
– Dezvoltarea creativității

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.