Vacanta in Europa ♥ O zi in Bacharach, Germania

O zi in Bacharach

Un alt oraș superb pe care l-am vizitat de mai multe ori până acum, este Bacharach. Un loc ca o poveste, cu clădiri vechi, biserici la fel, castele, croaziere pe râu și vin spumant. Nu am stat niciodată mai mult de o zi in Bacharach.

 

Bacharach este una dintre cele mai populare opriri de-a lungul croazierelor pe Rin și este în același timp și punct de plecare pentru alte croaziere fluviale pe care le puteți face în Europa. Această zonă este inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

Burg Stahleck este marea atracție a orașului, fiind un castel de fortificație din secolul al XII-lea. Situat pe un deal înalt, printre podgorii, cu multe tufe cu mure la poale. Noi am mâncat pe săturate, urcând spre castel.

Sunt 2 drumuri care duc la el, unul ceva mai asfaltat și populat și unul pentru măgăruși, după cum râdeam noi. Drum cu mure. Am urcat pe cel al măgărușilor și am coborât pe celălalt.

O zi in Bacharach 1

În cadrul castelului puteți să vă cazați la Youth Hostel, sau să beți o bere rece și să mâncați ceva de la restaurantul lor. Priveliștea este superbă.

Dacă aveți set pentru tenis de masă, puteți să îl luați cu voi și să vă alergați la un meci.

O zi in Bacharach 2

Pe drumul dinspre castel spre oraș am trecut pe lângă Wernerkapelle, ruinile unei construcții gotice, care este un monument ridicat în memoria populației evreiești care a suferit torturi inumane.

În mijlocul podgoriilor găsiți și turnul Postenturm unde urcarea este gratuită. Urcați câteva trepte până în vârf și admirați priveliștile superbe ale văii râului.

Cel mai fain este să vă plimbați prin oraș pe jos, să vă opriți la cafenele, și terase, și restaurante. Drumul este tare fain și priveliștea la fel. Orașul este pur nemțesc cu clădiri tipice, alei cu piatră, căsuțe cu bârne de lemn și multe, multe flori la ferestre.

Ce puteți să mai vizitați chiar și când stați o zi in Bacharach?

– Altes Haus care este probabil cea mai veche clădire din oraș, și acum are inclus un restaurant.
– Biserica Sf. Petru
– Burg Stahlberg – ruinele unui castel

 

Mai multe idei de vacanțe de familie găsiți în rubrica Vacanțe și călătorii de familie.

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.