Vacanta in Romania ♥ Tabara pentru copii si parinti

Tabara pentru copii si parinti

Știu că abia s-a terminat vacanța, adică a noastră, a părinților muncitori, copiii mai au de dormit până târziu și zburdat prin casă sau zăpadă. Norocoșii! Eu plănuiesc deja următoarea vacanță. David merge la o grădiniță de stat așa că eu trebuie să găsesc soluții pentru luna februarie când va sta iar acasă. De data asta am în plan o mega distracție pentru amândoi 🙂 . Mergem înntr-o tabara pentru copii si parinti! Timeless Story “Magia iernii”. Mă aștept să fie cu multă magie 🙂

Nu am fost niciodată în tabără doar ca invitat. Nici măcar o singură data!

Eu organizez tabere de mulți ani. Am fost în peste 7 tabere până acum, dar în toți anii mei de viață nu am fost niciodată doar ca participant. Așa că, tabăra asta este cel puțin pe jumătate pentru mine. Sincer, abia aștept!

Am fi putut să mergem și într-o deplasare oarecare, câteva zile, dar mă încântă mult mai mult ideea de a avea un program stabilit. Să nu trebuiască să gândesc eu jocuri, activități și distracții. Să fiu și eu în vacanță! Și totuși să petrec timp valoros cu băiatul meu.

Să respirăm împreună aer curat și rece de iarnă.

Să ne bucurăm de natură și liniște departe de agitația Bucureștiului. Uneori să lucrez și pe blog când el este ocupat să își facă prieteni noi la atelierele la care se va juca. Sau poate că o să las și blogul și o să stau acolo, nas în nas cu el. Să respirăm împreună aer curat și rece de iarnă. Să cunoaștem oameni. Și prăjituri vom face, și decorațiuni. Ne vom juca cu mâinile în lut și apoi în zăpadă. Vom picta și ne vom plimba prin natură. Apoi să ne aruncăm cu sanie pe unde o fi loc și în toate astea să lucrăm la noi prin joacă. Și nici griji să nu îmi fac griji cu ce pun pe masă mofturosului mic și adorabil 🙂

Tabără Timeless Story “Magia iernii”, a 19-a ediție, între 4-8 februarie 2019, include:
– Toate mesele începând cu prânzul din ziua sosirii, plus apă și gustări.
– Cazare în camere au capacitate maximă de 2 adulți și 2 copii.
– Activități pentru copii unde părinții pot participa.
– Toate materialele și serviciile necesare pentru aceste activități.

Locația este în comuna Vama Buzăului, un loc superb, la Pastel Chalet, puteți să vedeți poze pe site-ul lor.

Prețurile sunt următoarele:
– 1850 RON/cuplu și 800 RON/copil mai mare de 3 ani, 600 RON/copil mai mic de 3 ani.
– 2100 RON/un adult și un copil

*Pachetul include cazare cu pensiune completă pentru adult și copii, întreg pachetul de activități pentru copii, fiind valabil în 4-8 februarie 2019.

Dacă programul vostru este deja rezervat pentru vacanța următoare, urmăriți-i pe site, au mai multe pachete, pentru weekend sau duminică în familie, sau în cursul săptămânii, plus tabere stabilite în perioadele de vacanță.

Informație din interior 🙂 : vor organiza tabere și înainte de Paști și cam 5 așa, la vară.

Promit că revin cu un feedback după vacanță. Și cu multe poze în real time, de la fața locului.

Să vină vacanța! Și prima mea tabără unde nu organizez nimic!

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 529

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.