Stampile colorate  

Stampile colorate

M-am riscat și i-am oferit lui David acuarelă și evident că apoi a ajuns direct sub duș. Dacă aveți copii care tind să guste tot ce prind încercați să folosiți vopsea netoxica, David până acum doar cu așa ceva s-a jucat. Cum am făcut noi stampile colorate? Simplu, rapid, împreună și relaxați. Relaxarea vine și din faptul că băiatul meu nu pune în gură tot ce prinde. Dacă aveți copii care mănâncă tot ce prind poate nu este tocmai indicat să le oferiți dopuri de plută.

 

De ce am avut nevoie pentru a face stampile colorate?
– coli
– acuarelă
– dop de plută
– capac de sticlă și pix pentru a face forme. Bineînțeles că el a preferat să le ignore și să ștampileze pe lângă 🙂

Stampile colorate1

Dacă nu aveți dopuri prin casă, căutați pe la vecini, noi am găsit la Loli, prietena de joacă. Sau, dacă nu, eu zic că merge și să începeți să cumpărați vin. De ce? Have fun! Și spor la spălat după :))

 

David – 1 an și 6 luni

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Glen Carrie @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.