Ședință foto într-un decor de Crăciun 

Ne-am întors și anul acesta, la Foto Experience Ro, în studio, să ne mai facă Mihai sute de poze superbe, așa cum numai el știe să facă. Credeți-mă, cel mai greu a fost să aleg doar câteva. Aceasta a fost ședință foto într-un decor de Crăciun.

Doamne, Mihai, ce poze superbe ne-ai făcut”.

Asta i-am scris și zău că am stat câteva ore bune să adun doar câteva din sutele de poze care mi-au plăcut. Și alte zeci de ore le-am privit să mă minunez cât de mare a crescut minunea asta de băiat.

Și eu și David suntem mari pasionați de uitat la poze vechi. Avem mii încă de când el creștea ca o minune înăuntrul meu. Îi place să le privim și să îi povestesc ce trăiam pe atunci. În schimb, nu suntem mari iubitori de stat la făcut poze, dar s-a descurcat Mihai excelent cu noi.

Dacă vreți și voi o ședință foto specială de Crăciun, puteți să faceți o programare sunând la numărul 0726259013 sau să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Foto Experience Ro. O ședință foto costă 300 lei, durează 90 de minute și veți primi o gramadă de super fotografii. Locația studioului este ușor accesibilă, la o aruncătură de băț de Universitate, pe lângă Bursa de Valori București. Și veți petrece un fel de Crăciun în avans în decorul cochet al studioului 🙂 … de poze se ocupă Mihai.

A, să vă mai spun un secret. În cazul în care aveți deja un cadou, puteți colabora cu el să-l strecoare sub brad, să fie o adevarată surpriză pentru cei mici.

Decorul este foarte cald, tridimensional, fiind ușor de folosit pentru mai multe cadre. La îndemână sunt animăluțe de pluș, bentițe de ren sau diferite pălării de sezon.

Iar dacă aveți nevoie de un fotograf pentru orice alt timp de eveniment, îl recomand tot pe Mihai. Sunt mai bine de 4 ani de când folosesc pe blog poze făcute de el.

Dacă nu v-am convins cu pozele de anul acesta, aruncați o privire și pe cele de anul trecut.

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 529

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.