Prima noastra sedinta foto de Craciun

Îmi doresc de mulți ani o ședință foto cu tematică de Crăciun, așa, ca în filme. Mă gândesc la asta încă dinainte de a avea copii. Numai că nu s-a potrivit. Mai întâi David a fost mic și titirez, apoi eu numai de poze nu am mai avut chef. Și uite că am reușit să avem prima noastra sedinta foto de Craciun.

 

Dar anul acesta, când mi-a scris Mihai, fotograful meu 🙂 , cel care mă pozează pe unde mă prinde și ale cărui poze le folosesc în peste jumătate din articolele de pe blog, am zis că asta e. Acum să fie! Plus că David a crescut și stă la indicații mai ceva decât un fotomodel. Și s-a distrat cu Mihai și Mihai cu el.

Și au ieșit niște poze …. absolut superbe.

 

Ședința foto specială de Crăciun este făcută de Mihai, zis și Foto Experience, într-un decor amenajat în studioul lui.

Sunt pe departe cele mai frumoase poze pe care le am cu David. Și aici am pus doar câteva. Cu greu le-am selectat. Decorul este super simpatic, tridimensional, fiind ușor de folosit pentru mai multe cadre. Cum poți, de exemplu, să privești pe geam și să ai în spate cerul.

 

Rezultatul: o oră, peste 100 de poze, m-am oprit să mai număr după 100, un copil super fericit și o mamă la fel.

Dacă vreți și voi, pe Mihai îl găsiți fie pe site-ul Foto Experience fie pe pagina de Facebook Foto Experience Ro. Mihai face și fotografii de eveniment, eu lucrez cu el la muncă de 3 ani și pe blog la fel. Este super serios și prompt. Îți trimite pozele super rapid, nu ajunge să crească mândrul 5 cm până văd și eu pozele. Realizează și proiecte personale, instantanee sau încercări pe o temă întâmplătoare, iar asta e ca un loc de joacă pentru el, ca și cum ar face Lego … îi place Lego 🙂 Na, că am dat și din casă 🙂 ! Și face chiar și promovare de produs, afacere sau serviciu. 

 

Prin urmare, dacă aveți nevoie de un fotograf, he is the guy 🙂

 

Până una alta vă mai las câteva poze să vă convingeți.

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.