Pregătire pentru Evaluarea Națională – Platforma Educație Deschisă 

Pregătire pentru Evaluarea Națională - Platforma Educație Deschisă 

Dacă aveți copii care au nevoie de pregătire pentru Evaluarea Națională, vă recomand platforma educatiedeschisă.ro. Este un instrument digital de învățare. Elevii au acces la peste 300 de lecții video și teste de pregătire. Materia pentru cele două examene este structurată începând cu noțiunile din clasa a V-a, până la teoria și exercițiile specifice clasei a VIII-a. Lecțiile sunt realizate într-un mod atractiv, folosind concepte digitale inovatoare. Tabla iluminată este doar unul dintre ele. Profesorii desenează elemente grafice în timp real și în același timp păstrează contactul vizual cu elevii în timpul explicațiilor. Acest mod de predare stimulează învățarea și face ca informațiile să fie mai ușor de înțeles și reținut.

 

Accesul la platformă se poate face de pe orice dispozitiv conectat la internet. Vă puteți crea un cont și veți avea acces la 24 de lecții demo gratuite, pentru a vedea cum funcționează și dacă vi se potrivește. Restul lecțiilor pot fi accesate pe bază de abonament.

Variantele pe care le puteți achiziționa sunt:

Pregătire la Limba Română

Pregătire la Matematică

Program complet de pregătire

 

Lecțiile pot fi urmărite și reluate oricând, în ritmul propriu de învățare și pregătire. De asemenea copiii pot rezolva exercițiile în tandem cu profesorul și se pot testa la finalul lecțiilor cu quiz-uri rapide. La fiecare lecție există și o secțiune de comentarii unde pot adresa întrebări profesorilor pentru a se clarifica și unde pot discuta cu colegii înscriși pe platformă.

 

Platforma a fost omologată de Ministerul Educației pentru utilizarea în învățământul preuniversitar, la nivel gimnazial. O dovadă a faptului că lecțiile de pe platformă sunt în acord cu cerințele, metodologiile și programa școlară aprobate de Guvern.

 

Acest proiect are și o componentă socială, campania ”Oferă educație”. Astfel, fiecare părinte care va cumpăra pentru copilul lui un abonament va ajuta de asemenea și un copil care provine dintr-un mediu defavorizat să primească acces gratuit la platformă. Până acum, peste 1.500 de copii au primit acces gratuit la pregătire pentru Evaluarea Națională prin contribuția celor care au achiziționat programele noastre”, spune Tudor Tomoș, fondatorul platformei.

Puteți folosi acest cod de reducere „cristinabuja” pentru a beneficia de 20% discount la achiziția oricărui program de pe platformă.

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 532

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.