Dulce relaxare … Hotel Iaki, Mamaia ♥ Vacanță în România

Hotel Iaki

Am avut o perioadă foarte încărcată de la începutul pandemiei. Am lucrat de acasă, am lucrat de dimineață până seara și am încurcat rău timpul personal cu cel de serviciu. Degeaba ești în confortul casei tale, dacă nu te poți relaxa și gândul îți stă la cele 6 proiecte pe care le ai în derulare simultan … Așa că, invitația celor de la Hotel Iaki de a petrece 2 zile la ei a venit la fix, înainte de explozie.

 

M-am liniștit, am scos creierul din viteza a cincea și m-am abandonat pe un șezlong în sunet de valuri. Liniște, curățenie, personal amabil, cameră cu vedere la mare, piscine în aer liber pentru toate vârstele, mâncare bună și plajă proprie, aproape. Ce aș fi putut sa îmi doresc mai mult !?

Amplasare

Hotel Iaki este situat la câțiva pași de plajă, în stațiunea Mamaia. Are parcare proprie și am găsit imediat un loc liber, deși era duminică devreme … și acolo a stat mașina până la plecare. Asta pentru că, dacă vrei să încerci și alte localuri, poți ajunge ușor doar mergând la pas pe faleză. Dar și terasa hotelului este tare plăcută seara.

Hotel Iaki1

Camere

Am avut o cameră dublă superior, cu canapea extensibilă pentru copil și cu o minunată vedere la mare. Ultima seară am petrecut-o pe terasa lungă cât camera, la povești cu David, privind luminițele de pe mare.

Am fost așteptați cu prosoape în formă de elefant și maimuță, fructe și cadouri pentru David. Nu vă mai spun cât de tare a fost de încântat!

Hotel Iaki2

Restaurant

Personalul a fost foarte amabil oriunde în hotel și în afara lui. Servirea se face exclusiv pe terasă, cu mese așezate la distanță una de alta. Micul dejun este în mod normal bufet suedez, dar pentru a se evita orice risc, în această perioadă este servit de câtre angajații restaurantului. A fost mai dificil să le explic că David vrea cîte o linguriță din fiecare fel de mâncare 🙂 .

Au pachete care includ și prânzul, găsiți detalii mai jos. Iar dacă nu optați pentru asta, oricum vă recomand să încercați măcar o dată specialitățile lor.

Hotel Iaki3

Plajă privată

Hotelul pune gratuit la dispoziția celor cazați o plajă privată cu șezlonguri și umbrele, iar în cameră găsești și prosoape speciale de plajă. Zona este curată, îngrijită și spațiul suficient pentru toți. Iar frappe-ul super delicios … chiar și dacă îți fură copilul frișca. 

Piscină

Piscina a fost locul unde ne-am petrecut cel mai mult timp 🙂 . Am găsit aici ceva ce ne-a lipsit în alte părți. Piscina mare are o adâncime variabilă, ce crește discret de pe la 80 cm la 220 cm. Prin urmare putea intra și copilul în același timp cu mine și să fim amândoi mulțumiți. Cealaltă piscină, cea pentru copii, era aproape și ea. Noi obișnuiam să ne așezăm strategic, în așa fel încât aveam vedere către ambele piscine. Copil liber, părinte relaxat!

Spa și sală de fitness

Hotelul pune la dispoziție o sală de fitness, saună umedă sau uscată, duș emoțional sau cervical, jacuzzi, duș Vichy sau duș subacval. Momentan spa-ul este deschis pațial pentru că piscina interioară, saunele, jacuzzi-ul și dușul cervical/emoțional nu sunt disponibile datorită contextului generat de virusul Covid-19.

Oferta ”Voyage sur la mer” Hotel Iaki:

De altfel, dacă vreți să aveți acces la spa, puteți achiziționa oferta lor specială pentru această vară:

– 2 nopți de cazare cu mic dejun și prânz

– acces Spa Heat Experience

– terapii Iaki Spa

 

Ritualul Ocean Face & Body by Thalgo (110 minute).

Produsele profesionale care au o concentrație de 63 de nutrienți marini și ajută la corectarea ridurilor, fermității și uscăciunii tenului sunt combinate cu 7 dintre tehnicile exclusive de modelare THALGO, inclusiv masajul semnătură inspirat de Kobido care activează procesul de regenerare celulară.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 529

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.