Carduri cu întrebări pentru favorizarea conectării și comunicării (gratuit)

Carduri cu întrebări pentru favorizarea conectării și comunicării1

Aceste carduri cu întrebări sunt un instrument simplu care favorizarea conectarea și comunicarea. Pot fi folosite atât în cadrul familiei, cât și în cabinet sau în cadrul grupurile organizate pentru diferite formări. De asemenea pot fi o bună resursă în momentele de plictiseală sau la drum, în mașină.

Ce am folosit:

Carduri cu întrebări (le puteți descărca de mai jos)

sau

Coli de hârtie și pix pentru a face propriile voastre întrebări

Cum am procedat:

Descărcați cardurile, le decupați sau realizați voi propriile carduri. Alegeți pe rând câte un card pentru fiecare sau alegeți un card la care să răspundeți toți, pe rând. Nu există un număr maxim de participanți și nici o vârstă limită. Puteți fie doar să răspundeți la întrebări, fie să și încercați să explicați de ce acesta este răspunsul oferit.

Care sunt oportunitățile de învățare:

– Exersarea capacității de exprimare

– Favorizarea comunicării

– Aprofundarea cunoașterii și autocunoașterii

– Favorizarea conectării și deschiderii emoționale

 

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 


Dacă doriți să descărcați cardurile dați click aici: Carduri cu întrebări pentru favorizarea conectării și comunicării

 

* Cardurile sunt realizate de mine, cu toate drepturile rezervate. În cazul în care le preluați pe alte bloguri/grupuri vă rog să precizați sursa.

 

 

Sursă poza: Aaron Burden @ Unsplash

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.