Blog in Tandem este locul unde colectionam amintiri de familie

Anca este jumătatea adultă din Blog in tandem și Ema, fata ei cu ochi albaștri superbi, este jumătatea copilă … sau invers 🙂 la cât de sincer zâmbește Anca. Îmi place tare mult ideea lor, faptul că scriu amândouă, că sunt împreună în lumea asta a blogurilor. Că îmi place numele Emei, nu e cazul să vă mai spun, nu ?


 

Asta e varianta scurta! Headline-ul, in spatele caruia se ascund multe multe proiecte frumoase, experiente, vise, planuri, oameni, povesti, emotii…cam asta este recuzita din spatele blogului nostru.

 

De la inceput mi-am imaginat blogul nostru ca un loc special. Un album de adunat zile cu soare si amintiri frumoase, experiente si momente de familie.  Bucati de viata. Asa cum este ea, cu suisuri si coborasuri.

 

Povestea tandemului nostru a inceput undeva prin 2014…

Ema avea 6 ani si prinsese gustul de a scrie si a cauta diverse informatii pe Google. Asa se face ca si-a tastat singura numele si mi-a spus ca ar vrea intr-o zi sa i se afiseze ceva despre cand face cautari online.  Atunci mi-a incoltit ideea unui blog in tandem. Unde, ca si in viata, fiecare din noi doua are de invatat ceva de la cealalta.

Blog in tandem1

E un blog mixt, unde eu scriu aproape zilnic, iar Ema scrie si ea in Jurnalul Emei, doar atunci cand are timp si dispozitie. Asta a fost intelegerea inca de la inceput.  Eu scriu regulat, pentru parinti, Ema scrie ocazional, pentru copii, intr-un limbaj autentic la varsta ei.

 

De ce ‘’Blog in Tandem’’?

Pentru ca asta suntem si asta imi doresc sa fim: o echipa. Iar o echipa inseamna multe. Înseamna la bine si la greu, la suisuri, dar si la coborasuri, zile cu soare, dar si zile cu nori. In toate vreau sa-i fiu aproape copilului meu, sa ma simta si sa stie ca-i sunt alaturi.

 

In tot timpul asta, amandoua ne schimbam, evoluam, invatam. Blog in Tandem creste o data cu noi. Cum noi ne gasim permanent noi pasiuni si noi preocupari, cum Ema este intr-o continua schimbare ce vine odata cu varsta, e clar ca vom avea multa vreme surse de inspiratie.  Planurile si visele sunt cele care ne dau avant, normal. Cel mai mare dusman e timpul asta care trebuie impartit cat mai destept.

Blog in tandem

Cat despre mine: inainte de a fi mama Emei, am fost doar eu, un om cu multe ambitii si pofta de viata. Am lucrat 5 ani in radio si apoi in agentii de publicitate, apoi mai mult de 5 ani am tinut fraiele de marketing & PR pentru doua marci auto premium, am calatorit mult, am cunoscut oameni si am invatat de la fiecare cate ceva. Astazi, sunt o mama fericita, un om care scrie pe blog si care in acelasi timp incearca sa-si creasca si o mica afacere cu suflet mare – Party in a Box, un alt tandem in care functionez in echipa cu o draga si buna prietena.

Cred acum, dupa 3 ani, ca a fost una dintre cele mai inspirate decizii ale mele sa pornesc pe drumul asta, impreuna cu Ema.

Blog in Tandem a venit la pachet cu multa munca, pentru ca orice faci in viata trebui sa fie in combinatia castigatoare pasiune & munca, dar reteta are incluse momente frumoase mai dese decat as fi crezut cand am inceput.

 

Asta-i povestea noastra! Poveste de oameni normali, care incearca sa treaca prin viata cat mai frumos si mai relaxat. Da, avem si zile mai grele, mai pline si mai agitate decat am vrea. Dar niciodata n-o sa ma plang. Stiu ca sunt printre fericitii care fac in viata exact ce le place si asta se traduce prin faptul ca sunt o privilegiata. Stiu si sunt recunoascatoare!

 

Asta este si ceea ce as vrea sa invete Ema prin puterea exemplului: nimic nu este mai important decat sa ai oportunitatea sa faci in fiecare zi exact ceea ce iti place!

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.