Sarpe din dopuri de sticle

Sarpe din dopuri de sticle

Noi, cand mergem la cumparaturi in supermarket, nu ii cumparam copilului jucarii cum fac toti parintii normali, ci sticle de suc (continutul pentru noi, fireste) si capace de borcan, cat mai diferite ca marime si culoare. Asa incantat ce e de capace, incat abia reuseste casiera sa le scaneze, asa din mana baiatului, ca nu-i cale sa i le iei, La ce am folosit saptamana aceasta dopurile? Am facut un sarpe din dopuri de sticle.

De ce am avut nevoie? Un siret, o bucata de material, ata, foarfeca si multe dopuri.

Am infasurat in jurul siretului o bucata de material, apoi l-am acoperit cu alta in care am facut o foarte mica gaura. Puteti sa desenati ochi pentru a arata mai haios; eu nu am vrut pentru ca David mananca tot :).

Sarpe11

Sarpe10

Gauriti capacele. Primului i-am facut o gaura mai mare pentru a intra si materialul.

Sarpe9

Sarpe8

Acum tot ce ramane este sa puneti si restul de capace. Am facut 2 modele, dar pentru David prea putin a contat, i-au placut amundoua.

Sarpe5

Sarpe4

Pacat totusi de sanatatea noastra, ca mult suc a mai trebuit sa consumam!

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Soraya Irving @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

4 comentarii la „Sarpe din dopuri de sticle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.