Produse Mustela pentru ingrijirea bebelusilor (P)

Produse Mustela pentru ingrijirea bebelusilor

După ce am rămas însărcinată cu David și m-am dezmeticit nițel, adică pe la vreo șase-șapte luni 🙂 , am început să fac liste și listuțe. Când am ajuns la capitolul îngrijirea bebelușului m-am cam blocat. Atâtea mărci și produse! De unde să știu eu ce să aleg? Ajutorul a venit din partea unei colege de birou, mămica unei fetițe simpatice foc. Ea a fost prima care mi-a recomandat gama de Produse Mustela pentru ingrijirea bebelusilor. Folosise mai multe tipuri și mărci, fata ei având o piele sensibilă.

 

De fapt, primul produs Mustela cumpărat și încercat devreme, de pe la 12 săptămâni de sarcină, a fost ”9 luni, crema antivergeturi cu dubla acțiune”. Acum se numește Maternite Cremă prevenție vergeturi .Gama pentru mămici s-a rebranduit cu numele Maternite și culoarea roșie din dorința de a surprinde cât mai bine feminitatea viitoarelor mame. Eu am groază de nesuferitele astea de vergeturi! Genetic n-am fost deloc norocoasă, apoi la tinerețea mea am tot oscilat din punct de vedere al kilogramelor. Așa că, am făcut cunoștință cu ele încă dinainte de a fi însărcinată. Am folosit crema în fiecare seară înainte de culcare și uite că la inventar n-a apărut nimic nou.

 

Revenind la produsele pentru bebeluși. Pentru David am folosit și încă folosesc, Dermo-Cleaning (gel de curățare pentru păr și corp), Hydra Bebe (lapte de corp) și Vitamin Barrier Cream (cremă pentru schimbarea scutecului).

Dermo-Cleaning, gelul de curățare pentru păr și corp (500ml sau 750ml).

Îl găsiți într-o stică cu pompă, ceea ce îl face ușor de folosit și orice detaliu contează când bebe se agită sau chiar începe să plângă. Este un produs 2 în 1, bun și pentru păr și pentru corp. Nu conține săpun așa că nu îi ustură ochii dacă din întâmplare ajunge ceva pe la ei. Calmează și compensează efectele de uscare ale băii. Oferă un miros tare plăcut (nu că bebelușii nu ar mirosi extraordinar oricum!).

Hydra Bebe, este un lapte de corp (300ml sau 500ml).

Poate fi folosit pe timp de zi dar și de noapte. Noi aplicam loțiunea după tradiționala băiță, ce-i drept nu în fiecare seară, fiindcă mândrul nostru mi-a semănat de mic, n-avea prea multă răbdare să stea locului. Datorită texturii, crema este absorbită rapid de piele, oferind hidratare de lungă durată și fortificând bariera cutanată. Ca și gelul de curățare, o găsiți într-un recipient cu pompă, așa că e tare simplu să o folosiți. Crema de 300 ml o găsiți  la ofertă foarte bună cu 20% reducere.

Vitamin Barrier Cream, este o cremă pentru schimbarea scutecului (50ml sau 100ml).

Ajută la prevenirea iritațiilor de scutec. Calmează și repară în permanență erupțiile cutanate din această zonă sensibilă. Catifelează pielea și ajută la reducerea rapida a inroșirii. În plus, nu conține derivați din petrol.

 

Există mai multe produse Mustela, fie în gama pentru mame, de culoare roșie, fie în gama pentru bebeluși, de culoare albastră. Toate produsele Mustela din gama Maternite sunt compatibile cu sarcina și alăptarea, nu prezintă risc pentru bebeluși, iar cele din gama MustelaBebe pot fi folosite încă de la naștere.

 

Detalii și prețuri găsiți pe site-ul www.napofarm.ro/mustela-ro. Dacă vreți să urmăriți reduceri, promoții și concursuri vă invit să dați like paginii NapoFarm și să vă înscrieți la newsletter aici (abonare la newsletter dreapta jos).

 

Și pentru că și cei de la Napofarm sunt părinți din comunitatea noastră s-au hotărât să ofere 5% reducere la orice comanda de produse Mustela folosind codul “ FUN ”. Spor la shopping!

 

 

Sursă poza: Ádám Szabó @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 532

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.