Nu e niciodata prea tarziu sa testezi mancare pentru bebelusi (P)

Mancare pentru bebelusi

Pentru noi Lidl este un magazin în care ajungem des, fie pentru tot felul de alimente, fie pentru hainele Lupilu pe care le cumpărăm pentru David. Are o întreagă garderobă de la ei, încă de când era bebeluș. Am fost atrași de raportul calitate preț, body-uri și pantaloni 100% bumbac la prețuri mici. Cine nu vrea asta pentru un bebeluș în continuă creștere căruia îi schimbam uneori numărul la haine și de două ori pe sezon !? Și mai nou au chiar și mancare pentru bebelusi.

 

În ianuarie, am fost moderatorului evenimentului Social Mom ”Provocările parentingului Modern”, unde am aflat că Lidl a extins gama de produse Lupilu și am plecat cu câteva produse să le încerc. David nu mai este la vârsta bebelușiei pentru a fi hrănit cu piureuri de fructe și de paste cu carne, dar într-o seară, în ritualul nostru destul de obișnuit în care nu avem prea multe prin frigider și nici timp și chef de gătit, i-am desfăcut primul borcan. L-a lins tot, cum s-ar spune. Preferatul lui, din categoria mancare pentru bebelusi, a fost iaurtul bio cu mere, banane și afine. Este un produs ecologic pasteurizat după fermentare, cu mere, banane, căpșuni și afine, cu adaos de vitamina C. Este potrivit pentru bebeluși începând cu vârsta de 6 luni.

Produs ecologic preparat din legume, cu orez, carne de curcan și smântână.

Recunosc că nici bebeluș nu am practicat mâncarea la borcan. Atunci eram cu el acasă și găseam timp să arunc un morcov și un cartof într-o cratiță la fiert. În schimb, am făcut excepției în călătoriile lungi când nu aveam la dispoziție aragaz și oale. Îmi amintesc și acum de o călătorie în Germania unde ne-am oprit la un fast food. Noi am mâncat cartofi prăjiți și el a balotat încântat piure de fructe la borcan.

În Lidl găsiți acum o gamă îmbogățită Lupilu, ce include produse alimentare și non-alimentare.

Găsiți și o serie de produse de îngrijire pentru copii (iaurturi și piureuri din combinații de fructe sau fructe și cereale, piureuri din legume, paste și carne pentru bebeluși începând cu vârsta de 8 luni, scutece, bavete de unică folosință, șervețele umede, dischete sanitare, bețișoare sanitare pentru igienă, cearșafuri absorbante). În plus, în cadrul campaniei, în secțiunea Lupilu de pe www.lidl.ro sunt publicate constat informații, trucuri și recomandări pe măsura provocărilor din fiecare zi din viața cu un bebeluș. Doar știm bine că sunt destule!

 

Noi am testat și șervețele umede care sunt faine,. Nu au miros puternic de parfum, ceea ce caut eu de obicei. Și nici nu sunt exagerat de umede. Nu ești nevoită să mai dai o tură de șervețel uscat pe fundulețul copilului. Noi am folosit varianta Sensitive (fără parfum) care conține o loțiune specială cu bio-lipide și panthenol.

 

Produsele din sortimentul permanent vor fi completate periodic prin oferte săptămânale, cu noi surprize pentru cei mici, dar și pentru părinți, oferte pe care puteți să le urmăriți pe site-ul lor www.lidl.ro.

 

 

Sursă poza: Hui Sang @ Unsplash

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

2 comentarii la „Nu e niciodata prea tarziu sa testezi mancare pentru bebelusi (P)

  1. Sunt bune produsele intr-adevar, chiar și nouă părinților ne place sa degustam produsele ptr.copii, iar hainutele sunt accesibile ca pret și se pretează la multe purtări și spălari.Ca și aliment , eu imi amintesc ca ii mai ofeream copilului meu foarte rar piure de pere de la Lidl, nu mai stiu daca se mai găsește acum, uite ca nu am băgat de seamă, dar ce rămânea în borcanele devora taica-su.
    Multumim ptr. articol, Cristina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.