Noul Pampers Baby-Dry + concurs

Noul Pampers Baby-Dry

V-am povestit acum ceva timp cum am fugit de acasă și am vizitat Centrul de Inovație P&G din Schwalbach, unde m-am distrat și unde am văzut cum se testează prototipurile Pampers. De data aceasta care este noutatea? Noul Pampers Baby-Dry! 

 

Caracteristicile noului Pampers  Baby-Dry:

  • 3 canale absorbante: ajută la distribuirea uniformă a lichidului în interiorul scutecului;
  • Laterale flexibile: oferă o fixare confortabilă pentru protecție împotriva scurgerilor;
  • Microperle absorbante: strat interior ce reține și absoarbe umezeala pentru până la 12 ore;
  • Straturi cu uscare rapidă: absorb umezeala și o țin departe de pielea bebelușului;
  • Moale ca de bumbac*: un strat superior moale ce rămâne uscat pentru un somn liniștit; (*Produsul nu conține bumbac)
  • Pielea respiră: materialele lasă pielea bebelușului să respire.

Toate aceste îmbunătățiri au fost făcute pentru a încerca să asigure nopți mai liniștite bebelușului. Și dacă bebelușul este liniștit, mama ce face ? Doarme. Știți voi mai bine cât de sfânt este somnul când ai un copil mic.

La Centrul de Inovație P&G din Schwalbach ne-am amuzat testând noul produs, așa că am repetat experiența și cu David, acasă. Cam asta ne-a ieșit:

Dacă doriți să testați și voi noul Pampers Baby-Dry, participați la concurs și puteți câștiga unul dintre cele 50 de kituri care cuprind: cutia, recipientul de plastic, sticluța cu cerneală, broșura și un pachet de Pampers.

Mecanismul concursului:
  • Răspundeți printr-un comentariu, la finalul acestui articol, la întrebarea ” Ce număr de scutec îți dorești?” Produsul acesta e disponibil pe piață în 4 variante: nr 3, nr 4, nr 5 și nr 6.
  • Distribuie public acest articol pentru a afla mai mulți părinți despre concurs.

*Adresa de e-mail pe care o treceți în câmpul obligatoriu este cea pe care voi trimite mesaj câștigătorilor pentru a solicita datele de livrare.

Poate participa orice părinte care locuiește pe teritoriul Românie. Concursul se încheie pe data de 11.12.2016, ora 23:00. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțati pe pagina de Facebook a blogului, la finalul acestui articol și prin e-mail.

L.E: Castigatorii concursului ii gasiti pe aceasta lista: concurs-pampers

 

Sursă poza: Picsea @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt psiholog și psihoterapeut specializat în terapia traumei și în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei. Am experiență de peste 13 ani în lucrul cu adulți și copii, atât în cabinet, cât și în domeniul ONG-urilor și sunt psiholog colaborator al Institutului de Studiul și Tratamentul Traumei București (ISTT). Sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 536

63 de comentarii la „Noul Pampers Baby-Dry + concurs

    1. Alina, ti-am trimis e-mail pentru a solicitate datele pentru livrarea cadoului si se pare ca adresa de e-mail pe care mi-ai lasat-o nu este valida. Astept pana pe data de 15 decembrie datele de livrare (nume, adresa, numar de telefon) la adresa mea de e-mail buja.cristina@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.