FUN Parenting la Bookfest – Atelier gratuit pentru parinti si copii

Vă invit cu mare, mare drag și nerăbdare să ne cunoaștem sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11:00 la Bookfest. La Romexpo, Pavilionul C1, balcon. Voi ține un atelier pentru părinți și copii, pe tema ”Cum ajută jocul la dezvoltarea copiilor”. FUN Parenting la Bookfest!

Joaca-te-cu-copilul-tau-BookFest

Vă povestesc frecvent ce jocuri și activități fac cu David. La ce anume ajută, cum au ele mare succes sau nu tocmai. Le găsiți pe blog împărțite pe categorii de vârstă. Sau abilități pe care urmăresc să le dezvolt: senzorial, motricitate fină, vocabular, logică, sentimente etc.

FUN Parenting la Bookfest - Atelier gratuit pentru parinti si copii

Eu știu că părintele este pentru mulți ani jucăria preferată a copiilor. Profit de poziția aceasta și de faptul că joaca este cea mai ieftină și la îndemână metodă de a râde mult și a scăpa de toate tensiunile adunate adânc în suflet. Vă invit sâmbătă să discutăm pe această temă. Să vă povestesc din experiența mea de până acum ca psiholog și părinte, despre cum poți folosi jocul pentru a ajuta copilul să își dezvolte abilitățile, Despre cum poți să descoperi, jucându-te, care sunt temerile, anxietățile și sentimentele copilului tău.

Clubul Bookfest Junior este coordonat de Elena Iordache, reprezentat Usborne – Maya’s Amazing Bookland iar programul atelierelor care se derulează de miercuri până duminică, 1-5 iunie, îl găsiți mai jos ( participarea este gratuită):

1 2

FUN Parenting la Bookfest

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt psiholog și psihoterapeut specializat în terapia traumei și în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei. Am experiență de peste 13 ani în lucrul cu adulți și copii, atât în cabinet, cât și în domeniul ONG-urilor și sunt psiholog colaborator al Institutului de Studiul și Tratamentul Traumei București (ISTT). Sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 536

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.