Felicitari pentru educatoare si bunici, gata in 10 minute

Felicitari pentru educatoare si bunici

Felicitările acestea sunt proaspăt scoase de sub pensulă, cred că nici culoarea nu s-a uscat pe ele. Mă tot măcinam prin casă ce cadouri să dăruim mâine și eu am vrut musai ceva făcut de David. Așa că am făcut felicitari pentru educatoare si bunici. Prima idee venită am și aplicat-o, ceasul ticăie, nu prea am timp de născocit alte idei… nu că nu aș fi știut de câteva săptămâni ce zi este mâine, dar na, lately, timpul chiar nu ține cu mine.

Ce am avut nevoie?

– Coli cartonate
– Acuarele
– Pensulă
– Degetele mândrului David

Cum am procedat?

Am tăiat colile pe jumătate, le-am îndoit și i-am oferit lui David culorile. L-am ghidat eu cum să facă petalele, cu degetele înmuiate în acuarele.

 

Combinația de culori era deja făcută de acum câteva zile când David a pictat și a decis să amestece culorile între ele în cutiuțe, așa că, până și combinația îi aparține. Tulpinele le-am făcut eu, marea pictoriță 🙂

Felicitari pentru educatoare si bunici, gata in 10 minute (2)

L-am întrebat la final și ce mesaj să scriu în felicitări pentru educatoare, mi-a răspuns:
– Aaa, donșoalele, … aaa, nu așa, sclie Andleea și Sivia … aaa, nu așa, nu știu.
– Putem să le scriem un mesaj care să înceapă așa “draga domnișoară Silvia… “ sau “draga domnișoară Andreea”… Ce vrei să le spui mai departe?
– Iubile.
– Perfect! 🙂

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Elena Mozhvilo @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.