Cum sa il inveti culorile III

10 idei de jocuri

Am mai dat câteva idei simple aici și aici, acum vă spun despre Cum sa il inveti culorile III . Probabil că ar fi un următor pas, îndepărtat, pentru David, deci nu pentru el am pictat eu ieri, ci pentru finuța mea scumpă care are 2 ani și 10 luni. E posibil totuși pentru ea să fie un pic prea simplu, fiindcă e isteață foc, dar când am găsit cleștișorii ăștia așa vesel colorați nu puteam să îi las să se plictisească pe raft.

 

De ce anume am avut nevoie?
– O coală albă cartonată
– Acuarele, pensulă
– Clești colorați
– Creion, pix negru cu gel
– Linie
– Foarfecă

Am tăiat o bucată din coala cartonată și am trasat linii cu creionul. Am colorat fiecare căsută cu nuațele cleștilor. Apoi cu pixul negru am trasat iar liniile doar fiindcă mi s-a părut că ar arăta mai fain. Sunt 20 de căsuțe fiindcă atâția clești aveam.

Cum sa il inveti culorile III - 2

Spor la joacă bubustuță mică! … bubustuța e finuța mea, așa o alint eu 🙂

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

Sursă poza: Freestocks @ Unsplash

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.