Cum am sărbătorit ziua de naștere a copilului la Olandia Play Cafe

Pentru mine ziua copilului meu este cea mai importantă sărbătoare din întregul an. Cea mai importantă! Este ziua lui! Marea mea iubire. Băiețelul cu ochișori de ciocolată care mi-a predat cele mai frumoase și blânde lecții despre viață și cea mai pură iubire din Univers. Cum am sărbătorit ziua de naștere a copilului?

 

Și cea mai importantă sărbătoare din an nu are cum să treacă altfel decât petrecută bine. 3 zile și 3 nopți l-am sărbătorit anul acesta. Am făcut tort, s-a jucat cu prietenii, am băut șampanie, am desfăcut cadouri, am văzut filmul mult dorit, am cântat ”La mulți ani” de atâtea ori că am pierdut șirul.

Maratonul a început cu o petrecere organizată la Olandia Play Cafe unde s-a distrat cu prietenii lui.

Vă recomand sincer Olandia Play Cafe pentru petreceri, dar nu numai. Mi-am pus rochia preferată și cizmele preferate, că na, așa se marchează cea mai importantă sărbătoare din an. El a stat undeva pe la 15 minute în oglindă doar să își aranjeze părul și cămașa. Apoi a mers ca un roboțel să se asigure că nu își deranjează cărarea de pe mijloc …. Nu judecați! Are 6 ani. Noroc că a alergat suficient încât să i se așeze bine părul 🙂

Ce oferă Olandia Play Cafe și ne-a atras?
  • Invitație electronică personalizată pentru fiecare copil. David a vrut ceva cu ursulețul Fram și asta a avut.

Cum am sărbătorit ziua de naștere a copilului 3

  • Spațiul de joacă este împărțit în 3 Camere: “Camera secretă” specială pentru copiii mai mici. “Camera creativă” unde imaginația crește ca aluatul la dospit cu ajutorul cărților, jucăriilor, dar mai ales al costumelor pe care le pun la dispoziția copiilor. “Orașelul Olandia” plin cu casuțe tematice și multe alte jucării de calitate.

  • Costume la discreție pentru copii pentru toată durata petrecerii. Sunt o mulțime, nu am poze cu toate.

Cum am sărbătorit ziua de naștere a copilului 2

  • Monitorizare video cu vizualizare în timp real a locului de joacă în așa fel încât bei liniștită o cafea.

  • Supraveghetor pentru copii. Poți alege și pachet cu animator, noi nu am avut, dar când a fost nevoie m-am ocupat eu de asta.

Cum am sărbătorit ziua de naștere a copilului 1

  • Un meniu variat din care să alegi. Noi am lovit la sigur, cu pizza și limonadă 🙂

  • Mai multe variante de tort, și cu ciocolată, și fără ciocolată, și candy bar. Ce credeți că a ales mândrul? Tort cu ciocolată și zmeură. Absolut delicios.

  • Pachete diferite din care să alegi, în funcție de numărul de copii și ce anumite îți dorești și ce îți permiți, pornind de la basic la ultra all inclusive. Poți solicita oferta lor completă la office@olandia.ro sau la unul din numerele de telefon 0741.228.633/ 0720.334.638.
  • Cadou din partea lor pentru sărbătorit.
  • Multă căldură și un personal extrem de amabil.
Olandia Play Cafe este mai mult decât un simplu loc de joacă, este un spațiu de relaxare pentru întreaga familie.

Au o cafea absolut delicoasă, prăjituri, quiche, sucuri naturale, ceaiuri, chiar și cocktail-uri. Găsești o mică bibliotecă dacă nu ai venit cu cărțile de acasă.

Terasa pare un loc fain și abia aștept să vină primăvara să o testăm. Am văzut că au ecran și acolo așa că poți vedea ce face copilul la locul de joacă. Iar accesul copilului la locul de joacă nu se plătește.

 

Urmăriți-i pe Facebook, organizează periodic și ateliere și tot felul de evenimente tematice. Postează frecvent programul în așa fel încât să știi dacă sunt organizate petreceri cu exclusivitate sau nu.

 

Cum am sărbătorit ziua de naștere a copilului? Cu multă distracție. Așa am început foarte bine cele 3 zile și 3 nopți de petrecut!

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 535

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.