“Cu chef de joaca” – de ziua copilului tau

Știți ce se întâmplă când copilul tău trece prin câțiva ani de grădiniță și apoi vine ziua lui? Își face prea mulți prieteni și are  o listă de invitați pentru zilele lui, de crezi că își face majoratul. Știți ce se întâmplă când copilul tău e născut iarna și are mulți prieteni și vrea să își facă și el ziua de naștere ca alți prieteni la care a fost invitat? Te gândești dacă nu cumva ar trebui să faci un împrumut bancar :D. Glumesc, dar nu foarte mult. Cu chef de joaca sunt toți.

 

Anul acesta i-am ascultat dorința și i-am sărbătorit ziua de naștere la un loc de joacă. Nu am făcut împrumut bancar. Sigur, nu a fost la fel ca anul trecut când am petrecut foarte restrâns, dar anul trecut nici nu a avut atât de mulți prieteni preferați. Așa că, și-a luat figura de motan plouat, a dat din gene, ne-a rugat frumos. Noi am acceptat!

Am făcut o mică cercetare și am ales locația “Cu chef de joacă”. Am fost foarte mulțumiți de alegere, de asta vă și scriu.

Locația este situată în zona Foișor, pe strada Avram Iancu nr 32. Noi am mers într-o zi de duminică și am găsit cu ușurință loc de parcare chiar dacă era zăpadă peste tot.

Locul de joacă are mai multe încăperi, gândite pe etape de vârstă. Jucăriile sunt din lemn. Vă pun și eu poze, dar puteți vedea mai multe pe site-ul lor la Galerie Foto.

Camera părinților

Știai după zgomot în ce cameră sunt băieții și în care fetele. Băieții alergau, se luptau și uneori aș zice că urlau 🙂 Fetele lucrau în tăcere în camera cu magazin, alimentară, bucătărie și banc de lucru. Din când în când printre băieți se amesteca și finuța noastră care la 3 ani și jumătate este amatoare de mașinuțe și lupte. Era super simpatică cu polonicul în mână dreapta, cum alerga printre băieți.

Camera de cățărat și alergat 😊

Și totuși, surprinzător pentru mine, când s-au împărțit printre noi pozele făcute și de alți părinți, am fost încântată să văd că și băieții au gătit 😊 Eu am crezut că doar au țipat … poate de foame.

Camera cu jucării. 

Camera pentru bebeluși foarte apreciată de copiii mari … aruncatul cu bile a fost wow! 

Camera pentru mâncat tort și ce mai dă fiecare! 

Și camerele de eliberat stomacul 😊 Toalete speciale pentru copii și pentru adulți.

Au mai multe tipuri de meniuri pentru care puteți opta. În funcție de asta, poți discuta cu ei pentru comanda unui tort sau alte produse. Prețurile le găsiți pe site. Sunt flexibili și deschiși la sugestii. Băuturile pentru adulți se comandă și se achită separat iar prețurile sunt rezonabile.

 

Au și servicii opționale: animator, magician, candy bar, decorațiuni cu tema aleasă, fotograf, cabina foto, atelier de slime, pinata. Dacă doriți o ofertă personalizată le puteți scrie pe adresa contact@cuchefdejoaca.ro sau îi puteți suna la numărul 0722.167.249.

Puteți merge și la joaca, cu un telefon înainte să fii sigur că nu dai peste o petrecere. Tarifele le găsiți pe site.

Eu vă recomand locul. Știu cât de dificil poate fi să găsiți un spațiu și frumos, și accesibil, și bun pentru copii și pentru buget. Acesta se încadrează 😊 !

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 532

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.