Joc de energizare – ” BINGO ”

BINGO

Acest joc de energizare – ” BINGO ” este un icebreaker in care participantii pot afla lucruri interesante unii despre altii. De altfel eu l-am folosit si pentru copiii cu care lucram cu scopul de a-i ajuta sa se cunoasca mai bine intre ei.

 

Marimea grupului: minim 8 participanti.

Varsta potrivita: peste 7 ani.

Materiale: coli printate cu Bingo, creioane/pixuri.

 

Descriere:

Obiectivul exercitiului este ca participantii sa obtina informatii si semnaturi pe lista primita. Va castiga persoana care completeaza prima o linie, coloana sau diagonala cu 5 informatii din lista.

Dati cate o foaie fiecarui participant. Explicat ca obiectivul este sa completeze o linie, coloana sau diagonal sis a obtina semnatura pe fiecare informative primita.

 

Regulile ce trebuie urmate sunt:
O persoana poate semna o singura data pe o foaie
Ca sa castigi trebuie sa ai 5 semnaturi in linie, coloana sau diagonal
Cel care obtine primul cele 5 semnaturi striga „Bingo!” si este castigator

Observatii:
Puteti schimba intrebarile din patratele in functie de structura grupului si a temei pe care doriti sa o abordati ulterior jocului. Daca sunt putini membri in grup puteti sa eliminati o coloana si o linie.

Model:

BINGO
Ii plac andivele A stat fara sa faca dus mai mult de 3 zile Are mai mult de 3 frati Este o persoana matinala Conduce o masina rosie
A calatorit in SUA Vorbeste mai mult de 3 limbi straine Ii plac pisicile Joaca intr-o echipa de sport Ii place mancarea condimentata
Are un tatuaj Are 2 copii Nu a folosit niciodata un telefon cu disc Nu ii place sa bea cafea Se uita la telenovele
Este stangaci Crede in Mos Craciun Are ochi albastri Culoarea favorita este verdele Este o persoana matinala
Prefera vacantele la mare Canta la un instrument muzical sau intr-o formatie Are un caine acasa A urcat pe varful unui munte Gateste de placere

 

Alte jocuri de energizare:

Jocuri de energizare – “Pizza italiana”

Joc de energizare – ”Desenul imaginar” 

 

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.