Interviu Antena 1 – Despre dezvoltarea emotionala a copiilor

Acum câteva zile, Ruxandra Luca m-a invitat în curtea ei și casa ei, la propriu 🙂 , să filmăm un scurt interviu, pentru emisiunea ”Prietenii de la 11”, difuzată azi. Am vorbit despre cum să ajuți copilul să își dezvolte inteligența emoțională, cu parte teoretică și parte practică. Așa au ieșit și câteva imagini haioase cu băieții noștri vrăjiți de cardurile pentru dezvoltarea emotionala a copiilor pe care le-am făcut (le puteți descărca gratuit de aici).

 

Partea cu joaca a fost tare amuzantă. Încearcă numai să faci în același timp un joc pentru un zvăpăiat de 3 ani și unul de 8 ani. Cheia succesului? Limba engleză. Așa că am făcut dezvoltare emoțională în limbi străine 🙂 .

Este primul interviu pe care îl dau în calitate de mamă și psiholog 🙂 . Frumoasă combinație ! V-am pus și linkul mai sus, în cazul în care nu ați reușit să îl vedeți dimineață … nici eu, eram la birou.

Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor nostri

Mai multe detalii despre dezvoltarea emotionala a copiilor găsiți în articolele de mai jos:

Dezvoltarea abilitatilor emotionale pe categorii de varsta

Cum ajuti copilul sa se dezvolte emotional

Idei de jocuri pentru dezvoltarea emotionala a copilului tau

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 531

4 comentarii la „Interviu Antena 1 – Despre dezvoltarea emotionala a copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.