Educație parentală

Organizez și livrez periodic module tematice pentru părinți din dorința de a-i sprijini să își dezvolte la maximum competențele parentale. Părinții înțeleg cât mai bine care sunt nevoile copiilor lor și crează premisa să dezvolte o relație de atașament sigur cu copiii lor. Când nevoile copiilor sunt recunoscute, validate și împlinite, adaptat la etapa de vârstă în care se află, atunci nu mai sunt ”comportamente negative” pe care să le îndreptăm. Părinții devin conștienți de modul în care înteracționează cu copilul și învață modalități noi, mai pozitive și adaptative, în care pot veni în spijinul copiilor lor.

 

Părinții sunt sprijiniți să dezvolte și să mențină o relație pozitivă cu copiii pe termen lung pentru a-i ghida să devină adulți rezilienți (capabili să facă față provocărilor vieții), empatici, autonomi și fericiți. Iar în lucrul cu părinții nu uit să îi direcționez și către ei înșiși, pentru că este imposibil să îi înveți pe copii ceea ce tu nu ești.

 

Module livrate până în prezent:

Urmărește blogul meu și pagina de Facebook pentru a fi la curent cu următoarele ateliere și programe pe care le organizez.

 

Dacă îți dorești să livrez aceste cursuri către instituția ta sau către un anumit grup țintă, accesează formularul de Contact sau trimite-mi un e-mail pe adresa buja.cristina@yahoo.com .

 

 

 

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu