Programare online

Dacă îți dorești să programezi o ședință de terapie sau ai întrebări legate de acest subiect, poți completa formularul de mai jos sau poți trimite un e-mail la adresa buja.cristina@yahoo.com. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

IMPORTANT PENTRU TINE

Întrebări frecvente

Câteva răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări

Pentru cine este psihoterapia?

Psihoterapia este pentru orice își dorește o calitate a vieții mai bună, indiferent de vârstă, sex, religie, etnie, nivel de pregatire profesională, statut social și chiar și locul unde trăiește. Chiar dacă locuiești în alt oraș sau în afara țării poți beneficia de ședințe de psihoterapie online.

Cum pot face o programare online?

Pentru a programa o întâlnire completezi formularul de programare online sau trimiți un e-mail pe adresa buja.cristina@yahoo.com . Vei primi ulterior un răspuns cu toate datele necesare pe adresa de e-mail oferită.

Cât costa?

O ședință pentru terapia individuală durează 50 minute și costă 200 lei, o ședință terapie de familie durează 60 minute și costă 250 lei. Grupurile de dezvoltare personală și emoțională și programele de educație parentală au prețuri adaptate fiecărei structuri.

Cum se desfășoară ședințele?

Întâlnirile pot avea loc atât la cabinet cât și online, pe platforma ZOOM care este accesibilă de pe laptop/tabletă/telefon.

Ce este important să știi

Te rog să fii punctual/ă. Este important să ajungi la timp, maxim 5 minute înaintea orei stabilite, în așa fel încât nici să nu aștepți prea mult, dar și să poți beneficia de întregul timp al ședintei tale.


Dacă intrervine ceva în programul tău, anunță-ne in timp util, asta înseamnă cu minim 24 de ore inainte. În semn de respect reciproc, dacă nu ai anunțat în timp util vei achita integral ședința, iar dacă eu noi voi anunța în timp util dacă nu pot ține ședința, atunci următoarea ședință va fi gratuită pentru tine.