Tabere de familie – beneficii și recomandări

Tabere de familie

Am fost de câteva ori în tabere de familie cu puștiul meu și ne-a plăcut teribil. Sunt un foarte bun prilej să ne relaxăm și să ne conectăm unul cu altul și cu natura. Îmi place să aleg locuri cât mai în mijlocul naturii, unde există și un program organizat, dar și pauze pentru odihnă și a fi împreună în ritmul nostru. Și ne place foarte mult să ne întoarcem la Enisa… adică la Pastel Chalet, locul unde am descoperit pentru prima dată frumusețea unei tabere de familie. Am fost la ei iarna, și în tabără vara, și întotdeauna ne întoarcem cu mare drag.

 

Taberele de familie ne oferă ocazia să petrecem timp de calitate împreună, să ne relaxăm și să creăm amintiri frumoase într-un mediu diferit de cel de acasă. Dacă mediul e și la poalele munților să pot vedea copacii cât privesc cu ochii, sunt cu totul cucerită.

Beneficiile taberelor de familie:

– Conectarea între membrii familiei

– Consolidarea relațiilor și dezvoltarea comunicării

– Deconectarea de tehnologie și conectarea cu natura

– Relaxarea și încărcarea bateriilor departe de treburile zilnice

– Dezvoltarea personală

– Înțelegerea și explorarea naturii

– Socializarea și formarea de noi prietenii

– Și bineînțeles distracție și aventură. 

Anul acesta voi fi și parte din echipă 🙂 . Voi organiza un atelier de dezvoltare personală în familie.

Tabăra la care vom participa se numește ”Safari ca-n Africa„ și este organizată în perioada 27-31 august 2023. Vor fi incluse activități diverse, pentru întreaga familie, indiferent de vârsta fiecăruia. Locația este superbă, serviciile la fel și personalul foarte amabil. În prețul pachetului aveți inclus absolut toate serviciile.

Pe site-ul Pastel Chalet găsiți toate detaliile despre această tabără:

– Ce activități se fac?

– Care este programul?

– Ce veți învăța?

– Care este echipa?

– Care sunt prețurile?

– Ce este inclus în pachet?

 

Dacă nu vă potriviți cu programul pentru a participa la această tabără sau sunteți interesați de alte tematici, de exemplu cercetași, astronauți, indieni, prinți și prințese, găsiți pe site-ul lor și alte tabere.

 

 

 

Sunt psiholog și psihoterapeut specializat în terapia traumei și în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei. Am experiență de peste 13 ani în lucrul cu adulți și copii, atât în cabinet, cât și în domeniul ONG-urilor și sunt psiholog colaborator al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei București (ISTT). Sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create 541

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.